Schrijf een beoordeling

Hoe andere gasten de Windau Lodge beleefd hebben

Wij verheugen ons op uw beoordeling

Schrijf een beoordeling
9.2 10 75

Topverblijf en een echte aanrader!

10 out of 10

"Top verblijf! Al voor het tweede jaar op rij komen wij bij Harold en Miranda in het mooie Windau Lodge! De appartementen zijn mooi, ruim en schoon. Door alle goede zorgen van Harold en Miranda verdient Windau Lodge een dikke 10!"

Hoogerheide, 9 maart, 2019

Fantastisch

10 out of 10

"Een verblijf in Windau Lodge is een fantastische ervaring! Werkelijk alles is op en top verzorgd, prachtig appartement (super netjes), en een gastheer en gastvrouw die hun vak verstaan. Echt een aanrader!"

Hetty, 10 februari, 2019

Geweldig

10 out of 10

"De XXL lodge is fantastisch, maar de gastheer en gastvrouw maken het verblijf tot een complete en fantastische ervaring. Werkelijk niks viel ons tegen."

Erwin, 21 januari, 2019

Fantastisch

10 out of 10

"We zijn hiernaar toe geweest, om hier luxe te verblijven tijdens onze wintersport vakantie"

Derks, 30 december, 2018

10 out of 10

"Onderweg naar Windau Lodge werden wij al per whats app bericht ingelicht door Harold & Miranda, dat de kamer klaar was en hoe lang het nog zou duren eer wij aankwamen. Wat een buitengewone geweldige ervaring we waren er nog niet en toch gaf ons dit al een fijn gevoel. Het was een ware belevenis om hier te mogen verblijven. Aan alles wordt gedacht om de gasten het zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Het complex zelf was erg mooi en prachtig en tot in detail ingericht, waardoor het een en al warmte uitstraalde. Het app. zelf was van alle gemakken voorzien en prachtig ingericht. Een prachtige ingerichte badkamer, een gezellige woonkamer met keuken. Het balkon met een prachtig en fenomenaal uitzicht over de green. Een heerlijk en comfortabel bed. Het uitgebreide ontbijt bezorgd in de kamer is ook een aanrader wat een luxe!!! Bedankt Harold & Miranda voor de geweldige tijd, ook jullie hebben er aan bijgedragen dat deze perfect en in 1 woord geweldig is geweest. Wij komen zeker nog een keer terug."

Anita, 12 november, 2018

Steven

10 out of 10

"Begin augustus 2018 4 dagen in dit prachtige hotel verbleven en op en top genoten! Prachtig hotel, geweldige locatie en bijzonder aangename, vriendelijke en warme gastvrijheid. Wij raden Windau Lodge ten zeerste aan voor iedereen die van genieten houdt."

Beekman, 8 november, 2018

Fantastisch, wij komen zeker terug!

10 out of 10

"Wij wilde 1 nachtje blijven (tussenstop vanuit Italie) maar het beviel zo goed dat we spontaan hebben bijgeboekt. Heerlijk golf gespeeld, gewandeld, gezwommen en gegeten. Top afsluiting van 3 weken vakantie. De gastvrouw en heer Miranda en Harold gaven ons een fantastisch ontvangst. Zij zijn gastvrij, vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij voelde ons direct thuis op dit prachtige plekje! Dankjewel"

Susan, 9 augustus, 2018

Geweldig!!

10 out of 10

"Super mooi hotel! Geweldige omgeving genoeg te doen! Wij dachten misschien is het wat saai voor onze jongens van 9 en 11jr in het hotel. Maar ze vonden het geweldig!! (Dit was voor ons ook de eerste x in een wat duurder luxe hotel!) Luxe met in de ochtend een lekker mandje met ontbijtspulletjes voor de deur (!!) super lekker! En het kleine zwembad dat viel reuze in de smaak, altijd rustig en de massagestralen echt geweldig vonden wij het! Hele vriendelijke leuke eigenaren die je altijd gedag zeggen en super leuke tips voor je hebben en er echt voor zorgen dat het je aan niks ontbreekt! De kamers mooier dan bij mij thuis! Geweldig ingericht! Alles super schoon! Het uitzicht is geweldig!! Oh en in de douche (net zo mooi) spulletjes van rituals (!!❤️) om je te wassen!! Hoe lekker en luxe is dat! Kortom AANRADER!! Wij willen zeker terug! Dus gewoon boeken!"

Chantelle, 6 augustus, 2018

Super

10 out of 10

"Super verblijf bij super gastvrouw en gastheer.Alles aanwezig in appartement. Restaurant en Golfbaan lekker en mooi .Dit alles is een aanrader . Het is de 9.7 opZoover zeker waard , misschien wel een 10! Bedankt en tot 2019."

Edwin De Bos, 3 augustus, 2018

Je wilt daar nooit meer weg

10 out of 10

"Mooi penthouse op schitterende lokatie. Groot terras met uitzicht op de Hohe Salve. Boven clubhuis van de golfbaan. Mooi ingericht. Je wilt daar nooit meer weg"

Coco, 3 augustus, 2018