Schrijf een beoordeling

Hoe andere gasten de Windau Lodge beleefd hebben

Wij verheugen ons op uw beoordeling

Schrijf een beoordeling
8.7 10 81

Heel aangenaam verblijf!

9 out of 10

"We waren te gast bij Windau Lodge met een groep van 15 personen (collega's). Het was een heel goede ervaring; mooie & verzorgde kamers, zeer propere wellness en een heel goede service van de hoteluitbaters, kortom alles was tot in de puntjes verzorgd! Een aanrader!"

Michelle Fimmers, 21 januari, 2020

Geweldig verblijf!!

10 out of 10

"In één woord geweldig! Mooie, comfortabele en luxueuze kamer met alles erop en eraan, heerlijke wellness, super vriendelijk personeel,..."

Celine, 12 januari, 2020

Topvakantie

9 out of 10

"Prachtig hotel op een toplocatie, een echte aanrader. Warme ontvangst door Miranda en Harold. Op en top service tijdens het hele verblijf."

Filip, Eef, Elias en Bas, 16 juli, 2019

Super locatie voor een golfer

9 out of 10

"Een schitterend verblijf en Harold en Miranda hebben er alles aan gedaan om ons een leuk verblijf te geven. En alles zo brandschoon en netjes. Het uitzicht over de baan was voor ons golfers een plaatje. Wij kunnen het iedereen aanraden en wij komen zeker nog een keer terug Harold en Miranda dank jullie wel"

Helmuth van Heel en Hetty van Hilten, 8 juli, 2019

Twee nachten, veel te kort!

10 out of 10

"Super locatie op de golfbaan. Prachtig appartement. Hartelijke ontvangst door Nederlandse eigenaren. We komen hier beslist nog eens terug. Veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen."

Tilly, 27 juni, 2019

Een pareltje in Tirol

10 out of 10

"2 weken geleden voor de 6e keer bij de Windau lodge in Westendorf mogen overnachten. En wat een heerlijk verblijf was het weer. Gastvrij ontvangen door Harold en Miranda. Een appartement tot onze beschikking om van te watertanden. Sublieme afwerking, een goddelijk bed en een fantastische badkamer. Het uitzicht op de golfbaan en de bergen maakt het plaatje compleet. Tevens kan je er gebruik maken van de sauna, het verwarmde buitenzwembad en de relaxruimte. Elke ochtend wordt je wakker en staat een heerlijke ontbijtmand op je te wachten. Wat een service! Dank je wel dat jullie dit verblijf weer tot een succes hebben gemaakt, we komen zeker weer voor een 7e keer terug."

MaartenKok, 26 mei, 2019

Topverblijf en een echte aanrader!

10 out of 10

"Top verblijf! Al voor het tweede jaar op rij komen wij bij Harold en Miranda in het mooie Windau Lodge! De appartementen zijn mooi, ruim en schoon. Door alle goede zorgen van Harold en Miranda verdient Windau Lodge een dikke 10!"

Hoogerheide, 9 maart, 2019

Fantastisch

10 out of 10

"Een verblijf in Windau Lodge is een fantastische ervaring! Werkelijk alles is op en top verzorgd, prachtig appartement (super netjes), en een gastheer en gastvrouw die hun vak verstaan. Echt een aanrader!"

Hetty, 10 februari, 2019

Geweldig

10 out of 10

"De XXL lodge is fantastisch, maar de gastheer en gastvrouw maken het verblijf tot een complete en fantastische ervaring. Werkelijk niks viel ons tegen."

Erwin, 21 januari, 2019

Fantastisch

10 out of 10

"We zijn hiernaar toe geweest, om hier luxe te verblijven tijdens onze wintersport vakantie"

Derks, 30 december, 2018